Независимо дали в Техеран, Исфаран, Бандар Абас или Бушер - ние ще натоварим и разтоварим Вашите стоки в цялата страна между Каспийско море и Персийския залив.

Спедицията LKW WALTER, Вашият европейски транспортен партньор, организира Вашите транспорти на цели товари с камиони от всяка точка на Иран до всички европейски страни и обратно. Доверете се на партньор, който Ви убеждава с оптимална транспортна логистика. При това ние говорим не само Вашия роден език, но и езика на Вашите търговски партньори.
Географска карта на Иран Географска карта на Иран

Вашите предимства с LKW WALTER

  • Директен транспорт без претоварване
  • Персонално обслужване на Вашия роден език
  • Оптимално транзитно време
  • Един партньор за ВСИЧКИ комплектни товари (FTL)
  • Контрол на превозите посредством GPS

Нашите топ 10 маршрута на пазара Иран

Най-силните транспортни маршрути от и за Иран (внос / износ) за комплектни товари (FTL) са с:
Франция, Германия, Австрия, Турция, Италия, Испания, Белгия, Чехия, Унгария, Холандия.
LKW WALTER организира ежедневно отпътуване също и за всички други страни в Европа!

Тук ще получите Вашата оферта за превози от и за Иран!

Нека да Ви направим още днес необвързваща оферта за Вашите товарни превози от и за Иран. Попълнете формуляра изцяло и ще получите веднага данните на Вашето лице за контакт, което ще се свърже с Вас в рамките на четири часа (пон.-пет. 08:00-17:00 ч.).
Натиснете тук за необвързваща оферта

LKW WALTER - Вашата спедиция за товарни превози от и за Иран > повече подробности ще намерите тук:

Програма за обучение на шофьори в Дюсбург (Германия) Програма за обучение на шофьори в Дюсбург (Германия)

LKW WALTER - за повече сигурност на пътя?

Като голяма транспортна организация сигурността на пътя е много важна за нас. Затова разработихме обширна програма за обучение на шофьори и наръчник за шофьори. Освен това сме активни и в европейски работни групи, които се занимават с подобряване на условията на труд на шофьорите на камиони и стандартизация на сигурността на товарите в Европа.
Бизнес среща в LKW WALTER Бизнес среща в LKW WALTER

Колко гъвкаво действа LKW WALTER?

Пътищата за комуникация в LKW WALTER са кратки. Всички решения се вземат бързо и според ситуацията. В LKW WALTER мениджмънт „Ключови клиенти“, „Продажби“ и „Транспорт“ са под един покрив. Освен това ние сме в ежедневен контакт с нашите клиенти, шофьори, както и с местата за товарене и разтоварване.
Транспортни мениджъри по време на работно съвещание Транспортни мениджъри по време на работно съвещание

Има ли в LKW WALTER ценоразпис?

Всеки транспорт е индивидуален със специфични изисквания (оборудване, продължителност, количество, часове за товарене/разтоварване и т. н.). В зависимост от пазарната ситуация транспортните разходи може бързо да се променят. Затова LKW WALTER работи без фиксиран ценоразпис. Нашите транспортни мениджъри се стремят да Ви предложат решение с най-доброто съотношение цена-качество.
Централата на LKW WALTER във Вийнер Нойдорф нощем Централата на LKW WALTER във Вийнер Нойдорф нощем

Има ли LKW WALTER филиали в чужбина?

От съображения за ефективност и гъвкавост LKW WALTER координира всички транспорти от централата във Вийнер Нойдорф до Виена и от филиала в Куфщайн в Тирол. В същото време ние редовно посещаваме нашите клиенти на място. Всеки ден в цяла Европа се провеждат повече от 100 лични срещи.

Имате ли още въпроси?
Нашите специалисти за Иран с удоволствие са на Ваше разположение:

Необходими са Ви допълнителни подробности, обща информация или имате специфични изисквания? Просто попълнете формуляра за контакт и веднага ще получите данните на Вашето лично лице за контакт!
Нашите специалисти за Иран с удоволствие ще Ви дадат информация!
Тук Ви предоставяме допълнителни въпроси-отговори по темата "Спедиция":
Често задавани въпроси (FAQ)
^ - Top

Тази интернет страница използва бисквитки, за да може да Ви гарантира възможно най-добър потребителски опит. Чрез използването на интернет страницата Вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки. Допълнителна информация ще намерите тук: Условия за ползване