Career – Награда „Best Recruiter“ Career – Награда „Best Recruiter“

Career – Награда „Best Recruiter“

В това изследване LKW WALTER за пореден път зае челна позиция. Тази година сме особено радостни за 3-то място в общата класация на Австрия и 5-то място в тази на цяла Германия-Австрия-Швейцария измежду 1520 изпитани топ работодатели. Това е прекрасно потвърждение, че усилията ни да поставим в центъра на вниманието потенциалните бъдещи служител са се увенчали с успех.

 

 

Какво представлява наградата „Best Recruiter“?

 

„Best Recruiters“ е най-голямото проучване на подбора на кадри в Австрия. Всяка година това проучване оценява качеството на подбраните кадри в над 500 австрийски компании.

 

Резултатите се оценяват на базата на 106 критерия и позволяват да се направи заключение за качеството и обхвата на онлайн подбора на кадри и другите дейности по форуми за кариерно развитие, в училища или университети. Въз основа на обратната връзка, която дават поставените кандидати, се оценява и това как се отнасят отделите за човешки ресурси към кандидатите.

Допълнителна информация:

^ - Top

Тази интернет страница използва бисквитки, за да може да Ви гарантира възможно най-добър потребителски опит. Чрез използването на интернет страницата Вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки. Допълнителна информация ще намерите тук: Условия за ползване