Успехът започва с правилното обучение

Всяко пътуване започва с първата крачка: Вашата кариера при нас ще започне със стажантската програма „Train the Winner“. Тук ще научите азбуката на занаята – от професионалисти, на практика и чрез диалог.

 

Training on the Job означава, че още от самото начало ще бъдете изцяло въвлечени в ежедневната работа. Многобройните специализирани семинари и работни групи Ви гарантират основно обучение според индивидуалните Ви потребности. Ще бъдете придружавани от опитни инструктори.

 

След това в зависимост от Вашите таланти и умения ще поемете лична отговорност за определен кръг от задачи.

Повишаване на квалификацията – проектирайте активно бъдещето си

Индивидуалните възможности за повишаване на квалификацията като курсове по маркетинг и продажби, специализирани обучения, семинари по мениджмънт и обучения за личностни умения насърчават Вашите таланти. Постоянната подкрепа в рамките на нашата програма за стажанти ще Ви помогне при прилагането на придобитите знания в практиката.

 

WALTER ACADEMY

 

Комуникираме с нашите бизнес партньори на техния майчин език. Комуникираме с нашите бизнес партньори на техния майчин език.

„Ние говорим европейски!“

Общуваме с нашите бизнес партньори на техния роден език. Можете да научите нов език или да подобрите досегашните си езикови познания с индивидуално обучение или в групови курсове. Езиковото обучение в различни европейски градове (напр. Санкт Петербург, Краков, Лисабон или Малага) ще даде финалните щрихи на Вашето обучение.

Допълнителна информация:

^ - Top

Тази интернет страница използва бисквитки, за да може да Ви гарантира възможно най-добър потребителски опит. Чрез използването на интернет страницата Вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки. Допълнителна информация ще намерите тук: Условия за ползване