Кооперативен стил на управление и голяма лична отговорност

Убедени сме, че действията на икономическия човек са насочени към търсене на смисъл и задача, в които той може да разгърне своята личност.

Известният австрийски невролог и психиатър Виктор Е. Франкл го изразява със следните думи:

"Не зависи от конкретната професия като такава, а от нас самите, дали личното и специфичното, което представлява уникалността на нашето съществуване, ще намери израз в работата и така ще направи живота смислен или не."

(WALTER GROUP подкрепя центъра на Виктор Франкл във Виена от създаването през 2004 г. Той насърчава разпространението на учението и мисловния свят на Виктор Франкл.)

 

Философията на нашата компания се основава на стила на управление в духа на сътрудничество и голямото доверие към нашите служители. Те действат в известна степен като предприемачи с голяма лична отговорност.

 

Семейният принцип също спада към тази основна принципна позиция, както и дългосрочните взаимоотношения с нашите служители, които са много важни за нас. Ние смятаме социалната отговорност за важен елемент за траен фирмен успех.

 

Културно разнообразие и социална ангажираност

WALTER GROUP се стреми да привлече най-добрите таланти от всички европейски страни. Приветстваме тяхното културно многообразие и поощряваме редица дейности за поддържане на социални контакти. Одобряваме здравословния начин на живот и подкрепяме нашите служители в техните спортни и фитнес занимания.

 

На всички свои служители и бизнес партньори WALTER GROUP предлага сигурността, която може да гарантира една здрава и финансово стабилна частна компания.

 

Осигуряваме на нашите клиенти високо качество на услугите в хармония с природата и околната среда, като по този начин искаме да дадем своя траен принос за икономическия просперитет и социалното сближаване.


Допълнителна информация:

^ - Top

Тази интернет страница използва бисквитки, за да може да Ви гарантира възможно най-добър потребителски опит. Чрез използването на интернет страницата Вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки. Допълнителна информация ще намерите тук: Условия за ползване